[website bouwen] [website ontwerp] [Karaktercouture]
[Karaktercouture Bruidscouture]
[Karaktercouture]
[Karaktercouture Maatkleding]
[Karaktercouture Accessoires]
[Karaktercouture]
[Karaktercouture]

Karakter Couture Werkwijze


Het is voor mij een groot genoegen om mensen te helpen zoeken naar hun kwaliteiten en sterke punten en deze te benadrukken in de vorm van de perfecte outfit waar men zich prettig in voelt en goed in kan bewegen.


1. Tijdens de 1e afspraak maken wij in overleg met u een globaal ontwerp, adviseren in kleur en de stofkeuze. Er word een prijsopgave gemaakt welke afhankelijk zal zijn van het model en de kwaliteit van de stof.

Deze 1e afspraak kost standaard  75 euro maar  en worden verrekend als u besluit het ontwerp door ons te laten uitvoeren.


2. Na het voldoen van een aanbetaling (ongeveer de helft  van het totale bedrag) maken we een afspraak voor het meten van uw maten.  Er wordt een basispatroon voor u op maat getekend en is eventueel meerderen keren bruikbaar.

Daarna gaan wij aan de slag met het maken van basismodel gemaakt van passtof.


De prijs van het maken van een (basis) pasmodel inclusief 2e pasafspraak zal ongeveer  250 euro kosten. Tijdens deze pasafspraak kunnen er nog de nodige wijzigingen aan model en stofkeuze worden gedaan.


3. Daarna kan de definitieve stof worden besteld waarna we overgaan tot het uitvoeren van het gewenste model.


4. Tijdens 3e afspraak wordt het model doorgepast..


5. Soms is er een 4e pasafspraak nodig, soms niet.


6. Wij leveren het kledingstuk graag op tijd… dus ongeveer 2 weken voor de gewenste  datum af. Het is dus fijn als u minimaal 4 maanden voor deze datum uw 1e afspraak maakt.


  

" Ieder mens is uniek, en dat laten wij graag zien..."

--